18 Haziran 2008 Çarşamba

DEKORASYONDA CAMLAR

CAMLARI DEKORASYONDA KULLANALIM!




Elinizde boş duran cam malzemeleriniz mi var? Bunları kullanarak ve ya kolayca yenilerini alarak evinizde kullanabilirsiniz. İşte yapabilecekleriniz:
-Küçük cam fanusları yarıya kadar su ile doldurup içine yüzen mum ve dibine küçük taşlar yerleştirebilirsiniz.
-Farklı boylarda cam vazoların dibine taze çiçek yapraklarını yerleştirebilir,içine taze çİçek koyabilirsiniz.







Evinizde bulunan cam vazoları,kavanozları ve ya çeşitli tabakları kullanarak siz de böyle bir görünüm elde edebilirsiniz. Kullandığınız objeleri özellikle şeffaf camlardan seçerseniz içine koyacağınız doğal malzemelerle daha kolay uyum sağlar. Birarada kullanacağınız objeleri farklı boy ve şekillerden seçerseniz daha uyumlu olur. Camların içine koyacağınız malzemeler:
-doğal renkli irili ufaklı taşlar(taşları büyüklüklerine göre gruplarsanız daha düzenli görünür)
-kuru çiçekler( kendiniz kurutabileceğiniz gibi doğal tonlarda olan yaprak,gül yaprağı benzeri yapma çiçek ve çiçek parçalarını da seçebilirsiniz)
-deniz kabukları( zaten renkleri bu konsepte çok uygun olacaktır bunları vernik yardımıyla daha parlak bir görünüme kavuşturabilirsiniz)
- yeşil bitkiler( taşların üzerine yerleştirerek kullanacağınız kuru yosun parçaları veya biberiye,defne yaprağı gibi aromatik bitki yaprakları taze bir görünüm sağlayabildiği gibi geçici olarak hoş bir koku da verebilirler)

Hiç yorum yok: