1 Temmuz 2008 Salı

2008 GÖZ MAKYAJI

2008 YAZINDA GÖZLER





Bu yazın makyaj modasında gözler çarpıcı olarak öne çıkıyor. Showlarda öne çıkan gözler mevsim modasının canlı renklerini yansıtıyor.Parıltılı,ışıl ışıl ve bazen de gökkuşağı görünümlü gözler ya da buğulu bakışlar günlük makyajda gözlerin özellikle vurgulanmasıyla ortaya çıkıyor.




MODA SHOW


Moda showlarda kullanılan gözlerin vurgusu, günlük hayatta da sade makyajımızda gözlerimizi ön plana çıkararak modaya uyum sağlayabileceğimizi gösteriyor.









GÖZLERDE RENK VURGUSU
2008 göz makyajında modanın tüm renkleri tüm canlılığıyla kullanılıyor. Tabiiki bu renkler parıltılarla farlarda da rimellerde de kullanılıyor. Bu sezon modasının abartılı gösterişi gözlere de yansıyor.



MODADAKİ TÜM RENKLER ŞİMDİ GÖZLERDE

MOR sümbüller

PEMBE şekerler

TURKUAZ mavi



LEYLAK asaleti







KKUŞAĞI heyecanı


















GÖZLERDE FARKLI MATERYALLER

Göz makyajında kullanılan farklı malzemeler,boncuklar,parıltılar,kelebekler hem modayı yansıtıyor,hem de üçüncü boyutu bize getiriyor.













BUĞULU BAKIŞLAR


Romantizm gözlerde de hayat buluyor bu sezonun makyajında.Sade ve doğel görünüm verilmiş yüzlerde buğulu bakışlar ön plana çıkıyor. Gözler hüzünlendirilirken özellikle vurgulandığını ve öne çıkarıldığını görüyoruz. Uzatılmış takma kirpikler ve konturlar buğulu gözleri yaratmaya yetiyor.








resimler netten alıntıdır.

Hiç yorum yok: